BOOKING
Время работы — четверг, пятница и суббота с 18:00—02:00
Вы можете забронировать стол в баре Insider:
Правила Insider Bar
  • Дождитесь подтверждения вашего бронирования от менеджера.
  • Бронирование сохраняется в течение 20 минут.
  • В бар Insider не допускаются лица моложе 21 года
  • Бар не принимает наличные, оплата только банковской картой
  • Бар оставляет за собой право отказать во входе, несмотря на бронь


Мы также обращаем внимание наших гостей, что в нашем баре предусмотрен обязательный дресс-код: Casual / smart casual / cocktail
Посмотреть коктейльное, винное и барное меню Insider Bar
Нажимая на кнопку «Посмотреть», вы подтверждаете что вам исполнилось +18 лет
FOOD
OYSTER MUSHROOM WITH POTATO MOUSSE AND TRUFFLE
600 р.
Chicken liver pate
450 р.
Pickled flank steak with spinach
600 р.
Pumpkin seed hummus
450 р.
Korean style cured halibut with pickled quince
500 р.
Beef tartare with black caviar
1100 р.
Pickled olives
200 р.
Food
SOFT DRINKS
Gt sparkling water 0.5
300 р.
Gt still water 0.5
300 р.
FEVER TREE TONIC
CLASSIC TONIC
300 р.
GINGER BEER
300 р.
MEDITERIAN TONIC
300 р.
Команда
Маяков Владимир — Бар-менеджер
Большаков Андрей — Старший бартендер
Иванкин Никита — Бартендер
Прошкин Алексей — Бартендер
Очиров Алдар — Бартендер
Шатров Александр — Бартендер
Лина Дашевская — Бартендер

Команда
Маяков Владимир — Бар-менеджер
Большаков Андрей — Старший бартендер
Иванкин Никита — Бартендер
Прошкин Алексей — Бартендер
Очиров Алдар — Бартендер
Шатров Александр — Бартендер
Лина Дашевская — Бартендер

Concept
Insider is a fantasy about a bar of the future. It is not some cyberpunk, it's a self-consistent "tomorrow" that we are striving for as part of a conscious society.

The bar stands on three pillars: innovation, hospitality, and connection with nature. They run a fine thread through every detail of the bar, from the rammed earth walls to delicate Baccarat glass.

Here, in one of the most modern bar laboratories in the world, unique tastes and aromas are created by dint of the station's technical equipment. Moreover, due to the scrupulousness inherent in our bartenders, we have developed our own approach to the scrutinized study of the drinks' quality.

Having an atmosphere that would be conducive to communication in our minds and plans, we have created a unique bar station that has no analogue in the world. Together with the Behind Bars studio from Oslo, Norway, we have found a way to comfortably accommodate guests so that they would always stay in the heart of the action.
Interior
Innovation, Hospitality, and Sustainability are the three core principles of the project reflected in every element of the drinks, the approach to work, and the interior.
A modern island, a laboratory surrounded by the walls of rammed earth – that is a powerful combination of a visual effect along with a philosophy and history of respect for resources, the value and integrity of the materials used.

The tectonics of the ceiling imitates the relief, continuing the plot of the Earth. Meanwhile, its forms and lines are modern, set strategically with correctly placed accents. The centipede tables remind a living creature, with lurking energy, working in contrast to the fundamental and persistent island in the center. Moreover, they complete the image of the interior, giving it the spirit of futurism. Here, one might experience an illusion of the flight to Mars, the Red Planet (this association occurs due to the juicy red-sand color of the rammed earth walls).

The Insider LAB space, which completes the transition between the project concepts, is a fantasy about the future, the ways we see it and the destinations we are pursuing. Here, technology and innovation combine with the energy of nature.
Партнеры
Режим работы:
Четверг, Пятница, Суббота
19:00—03:00

Оплата только банковской картой.

Москва, Сретенка 22/1с1